Make your own free website on Tripod.com
Nursing - doktertje spelen

Deze website is voor mensen die houden van medische onderzoeken of hierover fantaseren. Dit wordt gezien als een vorm van s.m.
Bij s.m. heeft de 'meester' of 'meesteres' macht over de 'slaaf' of 'slavin'. Deze rolverdeling komt eigenlijk ook voor bij een medisch onderzoek: de dokter en/of verpleger/verpleegster heeft immers 'macht' over de patiŽnt(e).
Het is een spel, waaraan twee of meerdere personen kunnen deelnemen. Bijvoorbeeld een patiŽnt(e) en een dokter (m/v). De dokter kan ook geassisteerd worden door een verpleegster. Of er zijn meerdere patienten en een dokter. Of meerdere doktoren die eventueel weer geassisteerd worden door verpleegsters en/of verplegers.
Mogelijkheden genoeg dus. En dan maakt het verder niks uit of je hetero, homo of biseksueel bent. Ben je een man, dan laat je je misschien het liefst onderzoeken door een vrouw. Of je onderzoekt misschien liever een vrouw.
Maar misschien is het dan juist wel extra spannend om je, als hetero man, door een man, die misschien wel homo is, te laten onderzoeken. Of weer: misschien lijkt het je leuk om, als man een homofiele man te onderzoeken. En daarop kun je weer genoeg combineren: man/vrouw, vrouw/vrouw, man/man, homo/hetero, biseksueel/homo, hetero/biseksueel. En ga zo maar door.

En ik hoef, denk ik, niet te vertellen, dat tijdens een keuring of onderzoek de geslachtsdelen extra aandacht krijgen.

Misschien heb je al lang fantasieŽn over zo'n onderzoek. Misschien denk je, dat je de enige bent, die zulke fantasieŽn heeft.

Deze website is nog onder constructie. Kom daarom regelmatig eens langs. Je bent welkom!

Ik wens iedereen veel plezier op deze website.